Home → Wat doen wij → Les in tuinbouw

Les in tuinbouw

Om de kennis en inzicht op het gebied van land- en tuinbouw te vergroten willen wij tevens een kleine land- en tuinbouwschool opzetten. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiast iemand die ons kan helpen dit te realiseren. Bent u die persoon? Neem contact op!

HELP EEN GEZIN ALS

DE FAMILIE MONEUS MELINA

Eén ouder, zes kinderen en geen thuis.

Zij leefden eerst in een bouwval, dat aan alle kanten lekte. Nu hebben zij een huisje op het project “LE PETIT VILLAGE DE NOS AMIS”, mede dankzij uw hulp. De moeder en haar kinderen zijn dolgelukkig met dit nieuwe onderkomen. Maar we zijn er nog niet!

Wij hebben uw hulp nodig zodat de kinderen een kans krijgen om te mogen leren schrijven, lezen en rekenen. Voor 10,- euro per maand kan een kind naar school. Inclusief één maaltijd en één uniform.

Andere Projecten

Families helpen

In Vialet willen we de levensomstandigheden van de bewoners helpen verbeteren door het aanbieden van huisvesting. We willen ook werk creëren en de kinderen naar school laten gaan.

Kinderen naar school

Ons vorige project was het Codrington College in Port-au-Prince.
Het scholingsproject omvatte de herbouw van het beschadigde Codrington College in de wijk Carrefour in Port-au-Prince.

Huizen Bouwen

In 2017 zijn wij gestart met het bouwen van eenvoudige onderkomens voor families die hun huis tijdens de orkaan van oktober 2016 zijn kwijtgeraakt. De eerste zes huisjes zijn inmiddels afgerond.

HELP ONS

de mensen OP Haïti te helpen